Archief

Nieuwsbrief - Nr. 1 - 11 maart 2010

We zijn weer terug!

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je ooit hebt meegewandeld met Het Blauwe Vaasje. Langs deze weg willen we je laten weten dat we weer terug zijn! Niet dat we ooit zijn weggeweest natuurlijk, maar vanaf nu is onze nieuwe website in de lucht.

Op www.blauwevaasje.nl kan je alles vinden over de gezelligste wandelvereniging van Vlaardingen. Zo kan je herinneringen ophalen bij de foto’s van voorbije vierdaagsen, de literaire hoogstandjes van Marcus den Wildenmaens lezen, of natuurlijk eens lekker je gal spuwen over je mede-vaasjes via het Gastenboek. Kortom, er is voor ieder wat wils!

Om de website verder te vullen zijn we altijd op zoek naar leuke foto’s, verhalen en anekdotes uit het verleden van het Blauwe Vaasje. Dus heb je nog iets voor ons, stuur het naar website@blauwevaasje.nl.

Ledenlijst
Op de site vind je ondermeer de ledenlijst van Het Blauwe Vaasje, onder het kopje: “Leden“.
Ontvang je deze nieuwsbrief, en sta je nog niet als Vaasje op de site? Shame on us… Stuur ons snel je mooiste foto en gegevens, zodat we deze onvergeeflijke fout kunnen rechtzetten!
Zoals je kunt zien missen we van een aantal leden nog wat gegevens. Het gaat dan om de volgende informatie:
1. Sinds welk jaar loop je mee met Het Blauwe Vaasje?
2. Doe je nog mee met “De Nijmeegse” van 2010?
3. Hoe veel vierdaagsen heb je al succesvol uitgelopen? (Die van Nijmegen dus, de avondvierdaagse telt niet mee…)
Wil je dat jouw informatie wordt bijgewerkt? Stuur dan je gegevens door naar website@blauwevaasje.nl.
We vinden het ook leuk nog wat extra informatie toe te voegen aan je profiel. Dus heb je een krachtige one-liner die jou als persoon of jouw gevoel over de vierdaagse beschrijft, stuur ook die naar genoemd email adres. We zullen ‘m dan toevoegen aan je “Blauwe Vaasje Approved”-profiel!

Paling & Biertocht – Zondag 21 maart 2010
We trappen het wandelseizoen dit jaar af op zondag 21 maart. Die dag organiseert Het Blauwe Vaasje de enige echte “Paling & Biertocht”. Een fijne wandeling door de omgeving, om de spiertjes vast los te maken voor het echte werk! Dus trek die wandelschoenen uit het vet en houd de website in de gaten voor het laatste nieuws over de startlocatie en -tijd.

We hopen je snel te mogen verwelkomen op www.blauwevaasje.nl.

Tot wandels, Het Blauwe Vaasje.

Comments are closed.