Archief

Nijmegen 2012

Jawel, ook dit jaar lopen er weer Blauwe Vazen rond in het Nijmeegse!
Vandaag (17 juli 2012) zijn Jacq, Ilse, Bea, Mari, Paul en Bram gestart aan hun 4×50 / 4×40 uitdaging, en ze zullen dus in Nijmegen de eer van de Vaas hooghouden. De thuisblijvers wensen ze vanaf deze plek heel veel succes, en we gaan dit jaar voor de 100% score wat betreft het uitlopen.
Wil je weten waar je onze Vazen aanstaande vrijdag ongeveer op het parcours kan tegenkomen? Check dan snel onderstaande foto:

Als je deze site regelmatig bezoekt zal je overigens opgevallen zijn dat er niet zo gek veel nieuws gemeld wordt. Wees gerust, Het Blauwe Vaasje is nog steeds ‘alive and kicking’, alleen zijn we te lui om de boel hier bij te houden. Dat komt natuurlijk ook omdat we veel tijd en energie steken in het organiseren van de jaarlijkse Haring en Bier wandeltocht (www.haringenbierwandeltocht.nl), en omdat ook wij inmiddels Facebook hebben gevonden!
Dus wil je toch een beetje op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van de Vazen, check dan snel onze Facebook pagina (www.facebook.com/blauwevaasje), en wordt vriendjes met ons.

Comments are closed.