Archief

Haring en Bier Wandeltocht - 4 juni 2011

Wellicht heb je de nieuwsbrief al voorbij zien komen (als je vorig jaar hebt meegelopen), maar hierbij willen we “de Vaasjes” graag informeren over de Haring en Bier Wandeltocht van 4 juni aanstaande!

Dit jaar organiseert wandelvereniging Het Blauwe Vaasje wederom de Warmelo & Van der Drift Haring en Bier Wandeltocht! Op zaterdag 4 juni 2011 laten wij u nogmaals de mooiste en meest onverwachte kanten van onze thuisbasis Vlaardingen zien, middels een wandeling van naar keuze 125.000 haringen of 75.000 haringen.

Haring en Bier Wandeltocht

Ter viering van het 10-jarig jubileum van wandelvereniging Het Blauwe Vaasje, organiseerde zij vorig jaar juni voor het eerst de Haring en Bier Wandeltocht. Een tocht van naar keuze 15 of 25 kilometer door de Groenste Stad van Nederland, langs historische plekken en pittoreske stadsgezichten.
Dankzij 200 deelnemers en een zonovergoten dag werd de eerste editie van deze wandeltocht een groot succes. Mede aangemoedigd door alle enthousiaste reacties van deelnemers, heeft Het Blauwe Vaasje besloten dit jaar wederom een Haring en Bier Wandeltocht te organiseren. Klik hier voor een foto impressie van de tocht van afgelopen jaar.

125.000 haringen of 75.000 haringen?

Vanaf 9.00 uur kunt u meelopen in de 125.000 haringen wandeling (25 km) of u kiest voor de 75.000 haringen wandeling (15 km) vanaf 10.00 uur. De kosten bedragen € 3,50 per deelnemer inclusief een aandenken en uiteraard een haring van Warmelo en van der Drift.
Beide wandeltochten starten bij Cafe d’Oude Stoep aan de Smalle Havenstraat 5 in Vlaardingen.

Nieuw: 1 haring tocht!

Vanwege het succes van de festiviteiten na afloop van afgelopen Haring en Bier Wandeltocht, introduceert Het Blauwe Vaasje dit jaar een tocht die ook toegankelijk is voor diegenen die niet in het bezit zijn van een geschikt paar wandelschoenen of hun krachten liever sparen voor andere activiteiten… Het bereiken van de voordeur van Café d’Oude Stoep is hierbij graadmeter voor het voltooien van de prestatie. Inschrijfgeld € 3,50, uiteraard inclusief aandenken en haring. Inschrijven via de website, vanaf 13.00 uur kan worden gestart.

Informatie en aanmelden

Voor meer informatie en het aanmeldingsformulier kunt u terecht op www.haringenbierwandeltocht.nl. Inschrijven bij de start is mogelijk, vooraf aanmelden verdient de voorkeur.

Vrijwilligers gezocht!
Een evenement als de Haring en Bier Wandeltocht is natuurlijk afhankelijk van vrijwilligers. Mensen die bereid zijn een handje te helpen bij bijvoorbeeld het op- en afbouwen van start, finish en controleposten, het bemensen van controleposten, het inschrijven van deelnemers etc. Vind je het leuk mee te werken achter de schermen? Laat het ons weten via een berichtje, geef eventueel aan wat je graag zou willen doen en/of welke tijden je beschikbaar bent. Onze collega “vrijwilligersbegeleiding” zal dan contact met je opnemen.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>