Archief

Nieuwsbrief – Nr. 2 – 16 april 2010

Hierbij ontvang je alweer de 2e nieuwsbrief van je favoriete wandelvrienden, de Blauwe Vaasjes. Er is weer volop nieuws te melden van het Vaasjes-front!

Haring en Bier Wandeltocht
Zoals je waarschijnlijk niet ontgaan was, bestaat Het Blauwe Vaasje dit jaar 10 jaar! Dit lustrum willen we uiteraard niet ongemerkt voorbij laten gaan, dus heeft de Blauwe Vaasje feestcommissie besloten een mooie wandeltocht te organiseren in de omgeving van Vlaardingen.
Onder de noemer “Haring en Bier Wandeltocht” loop je zaterdag 5 juni naar keuze een rondje van 75.000 of 125.000 haringen. Na afloop van de wandeling is er de gelegenheid om onder het genot van (uiteraard…) haring en bier met je medewandelaars nog eens wat leuke herinneringen van de afgelopen 10 jaar op te halen.
Wil je meer weten over de tocht, of ben je zelfs al zo enthousiast dat je je wil inschrijven, neem dan een kijkje op de website: www.haringenbierwandeltocht.nl.
Overigens, de Haring en Bier Wandeltocht is niet exclusief voor Blauwe Vaasjes, dus neem vooral je partner, familie, buren, collega’s, sportclub etc. mee, dan maken we er met z’n allen een leuke dag van!

Vrijwilligers

Uiteraard komt er bij de organisatie van een wandeltocht heel wat kijken. Hoewel er al behoorlijk wat Vaasjes betrokken zijn bij de organisatie, zijn we nog op zoek naar mensen die het leuk vinden hun steentje bij te dragen aan het succes van deze tocht. Dus heb je zin om ons te helpen (bv. als bemanning bij inschrijving, stempelposten, EHBO, voorbereiding), laat het horen via de site, of via een reply op deze nieuwsbrief. We kunnen je hulp goed gebruiken!

Wandeltocht Bea en Bram
In het kader van de voorbereiding op het echte werk organiseren Bea en Bram zondag 2 mei aanstaande een leuke wandeltocht door Het Land van Maas en Waal. Blauwe Vaasjes zijn hierbij van harte uitgenodigd om gezellig mee te wandelen.
De tocht is totaal 40 km lang, maar het is mogelijk om na 25 km af te haken. Aan eventuele niet-wandelende partners en kinderen is ook gedacht, op de start en finish locatie is de beschikking over een zwembad en speeltuin waar het bij mooi weer natuurlijk heerlijk verblijven is.
Als je mee wil lopen, laat dat dan wel even via de website aan ons weten, dan kunnen we Bea en Bram vooraf melden op hoeveel lopers ze kunnen rekenen.

Ook Blauwe Vaasjes ontstaan
Onze huisdichter Peter Joore heeft een prachtig, vrijwel waarheidsgetrouw, verslag gemaakt van de ontstaansgeschiedenis van Het Blauwe Vaasje.
Op de site terug te vinden onder het knopje “Het Blauwe Vaasje”, alwaar je het hele verhaal kan nalezen.

Tot wandels, Het Blauwe Vaasje.

Comments are closed.