Archief

Blauwvaasje over de finish bij marathon Rotterdam!

Zondag 10 april 2011 is als eerste Blauwvaasje Jasper over de finish gegaan bij de marathon van Rotterdam. Het was een prachtig resultaat, sneller dan zijn broer de eerste keer was. Het weer zorgde voor perfecte omstandigheden en ook de toeschouwers langs de kant hielpen mee om dit een heerlijke dag te maken. Het grootste voordeel van een marathon is dat je de volgende dag niet nog een keer hoeft. Zullen er meer Blauwevaasjes volgen?

Paling & bier wandeltocht – 29 januari 2011

Ter opening van het nieuwe wandelseizoen trappen we zaterdag 29 januari as. af met de inmiddels klassieke “Paling en Bier wandeltocht”. Deze tocht van 15 a 20 km (afhankelijk van de omstandigheden) start vanaf buurthuis “d’Oude Stoep” in Vlaardingen. Wil je meewandelen? Zorg dan naast een paar stevige wandelschoenen en een zonnig humeur dat je 29 januari om 8.00 uur aanwezig bent aan de Smalle Havenstraat 5. En laat even een berichtje achter in het gastenboek, dan weten we in ieder geval wie we kunnen verwachten!

Tot de 29e!

Catering vierdaagse geregeld!

Goed nieuws voor de Vaasjes die dit jaar de Nijmeegse Vierdaagse gaan lopen, de catering voor de lopers is geregeld! In het kader van opnamen voor het nieuwe RTL 5 programma “Herrie bij de Marco’s” zijn beide tobkoks bereid gevonden een week lang ten dienste van onze wandelaars te staan.
Het definitieve menu moet nog worden samengesteld, maar 2 van deze kanjers achter het fornuis, dat belooft wat!
Herrie bij de Marco's

Haring en Bier Wandeltocht - 5 juni 2010

Het zal je als Blauwe Vaasje niet zijn ontgaan dat we dit jaar 10 jaar bestaan. Zoals ook al in de nieuwsbrief te lezen was, gaan we dit jubileum extra glans geven door een prachtige wandeltocht door de omgeving van Vlaardingen te organiseren, de “Haring en Bier Wandeltocht”.
De wandeltocht gaat 5 juni aanstaande plaatsvinden, en naar keus kan een wandeling van 75.000 (15km) of 125.000 haringen (25km) gemaakt worden.
Meer informatie is te vinden op de speciale Haring en Bier Wandeltocht website en de inschrijving is geopend, dus meld je snel aan!

Ook Blauwe Vaasjes ontstaan

Lees nu het schitterende epos, geschreven door Peter Joore, over het ontstaan van het enige echte Blauwe Vaasje…
Te vinden onder de knop “Het Blauwe Vaasje” bovenin uw scherm.

Paling en Biertocht - Zondag 21 maart 2010

Zoals al aangekondigd in de nieuwsbrief, zal aanstaande zondag de traditionele openingswandeling van het komende wandelseizoen plaatsvinden!

Er wordt om 09.30 uur gestart, vanaf Cafe d’Oude Stoep.

Dus heb je zin om de beentjes weer eens te strekken, en alvast een paar “4daagse-oefen-kilometers” te maken, zorg er dan voor dat je deze klassieker niet mist.

Update: foto's!

Ook Jasper heeft z’n archieven doorgespit, op zoek naar oude vierdaagse foto’s.

Inmiddels zijn de foto’s toegevoegd. Jasper, hartelijk dank!

Nieuwe foto's

Dank zij Vaasje Mari staan er weer nieuwe foto’s in het fotoalbum! De groepsfoto’s van het Blauwe Vaasje tijdens de Nijmeegse Vierdaagse van 2002 t/m 2009 zijn toegevoegd, alsmede een paar sfeerimpressies van de camping in 2005.
Naast de foto’s van de leden, is tevens een foto toegevoegd van het enige, echte, originele Blauwe Vaasje, waarmee het allemaal begon…

We missen nu alleen nog foto’s uit de beginjaren van het Vaasje, wie kan me daaraan helpen? Tevens zijn natuurlijk alle sfeerfoto’s van de Nijmeegse, en andere wandeltochten altijd van harte welkom!

Welkom

Welkom in het digitale clubhuis van wandelvereniging Het Blauwe Vaasje. Het Blauwe Vaasje is de gezelligste wandelvereniging van Vlaardingen (en wijde omstreken).