Archief

HBW 2010 - Vrijwilligers gevraagd

In verband met de organisatie van de Haring en Bier Wandeltocht 2010, is de feestcommissie van Het Blauwe Vaasje op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden een steentje bij te dragen aan het succes van deze jubileum tocht.
Dus heb je zin om te helpen met bijvoorbeeld het bewegwijzeren van de tocht, ontvangen / inschrijven van de deelnemers bij de start, het bemensen van de stempel- / rustposten, vooraf nalopen / controleren van de route etc., laat het ons even weten via het contactformulier op deze site.

Haring en Bier Wandeltocht - 5 juni 2010

Het zal je als Blauwe Vaasje niet zijn ontgaan dat we dit jaar 10 jaar bestaan. Zoals ook al in de nieuwsbrief te lezen was, gaan we dit jubileum extra glans geven door een prachtige wandeltocht door de omgeving van Vlaardingen te organiseren, de “Haring en Bier Wandeltocht”.
De wandeltocht gaat 5 juni aanstaande plaatsvinden, en naar keus kan een wandeling van 75.000 (15km) of 125.000 haringen (25km) gemaakt worden.
Meer informatie is te vinden op de speciale Haring en Bier Wandeltocht website en de inschrijving is geopend, dus meld je snel aan!